Om mig

Hälsocoach, hälso- och
livstilsterapeut och massör.

Jag heter Caroline Portström och är hälsocoach/ hälso- och livsstilsterapeut, utbildad via Holistic Health Academy samt även utbildad massör och regndroppsterapeut gällande regndroppsteknik med Young Livings helt naturliga eteriska oljor. En välgörande och avslappnande behandling för både kropp, själ och välbefinnande.

Jag har gjort en egen hälsoresa och förändrat mycket i mitt liv.  Det finns så mycket vi kan göra på naturligt sätt för att må bra, finna optimal hälsa och känna välbefinnande, tacksamhet och glädje i livet. Jag är verkligen glad och tacksam över livet, att ha god hälsa och välbefinnande, för alla mina nära och kära, naturen och allt fantastiskt som jag har i mitt liv.

Jag gör det som jag känner glädje och inspiration till i livet! Jag har ett väldigt stort intresse för hälsa och välbefinnande och vill verkligen vara ett stöd för dig till en kropp i balans, ökad glädje och mer energi. 

Mitt företag heter Bella Line Studio Wellbeing och ligger vackert beläget på landet vid en sjö (Trehörningen) med naturen och skogen intill. 

Varmt välkommen!

Caroline Portsröm

Holistisk hälsa

Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till bland annat stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Med en blandning av ett holistiskt synsätt, funktionsmedicin, ansikts- och tungdiagnostik, optimal näring, homeopati och mentala verktyg mm kan jag hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska hitta balans!

Hur jag arbetar som hälso- och livsstilsterapeut

Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett väldigt spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. 

När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att hitta mer balans och energi. 

Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa.