Behandlingar

infobild kodstnadsfritt upptäckarsamtal

Kostnadsfritt upptäckarsamtal

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt upptäckarsamtal för hälsocoachning på ca 20 minuter på 0739-839827.

Upptäckarsamtalet syftar till att se vad just du behöver och du kan ställa frågor till mig. Vi kan ta samtalet via telefon eller via Google Meet. Därefter väljer du om du känner att detta kan vara rätt väg för dig framåt och hur du vill gå vidare.

I alla paket ingår ansikts- och tungdiagnostik, rekommendationer och coachning. Du får även tillgång till olika verktyg för att främja hälsan och finna mer balans i livet. Varmt välkommen!

Pris

20 min: gratis

regndroppsbehandling

Regndroppsbehandling

Är en härlig avslappnande behandling som är balanserande, renande och avslappnande för både kropp och själ.

I behandlingen använder jag 9 st av Young Living naturliga, ekologiskaeteriska oljor. D. Gary Young har utvecklat regndroppstekniken baserad på sin forskning om eteriska oljor och sina kunskaper om VitaFlextekniken och reflexpunkterna på fötterna samt de fjäderlätta massagetagen på ryggen som kallas för efflourage. De som upplevt regndroppstekniken kommer gärna tillbaka för att njuta och uppleva nya fördelar med detta underbara sätt att använda eteriska oljor. En behandling tar ca 80 minuter. Varmt välkommen!

Regndroppstekniken har många effekter och användningsområden.

Pris

SEK 850 ,- 80 minuter

ayurvediisk helkroppsmassage

Ayurvedisk helkroppsmassage/ Abhayanga massage

Ayurveda betyder kunskap om livet. Det är holistisk kunskap som inkluderar kropp, sinne och själ. Kropp och sinne påverkar varandra och inom ayurveda finns det många olika former av kroppsterapier för att skapa balans mellan kropp och sinne. Abhayanga massage är en av dessa terapier och den passar alla kroppstyper och människor.

Abhayanga är en helkroppsmassage där man använder kallpressad ekologisk sesamolja. Det är den olja som går igenom alla hudlager och är fantastisk för din hy. Jag använder svepande och upprepade strykningar med lätt tryck i massagen. Huden är kroppens största organ (och sinne) och Abhayanga har därför en stor effekt på huden men har också en stor effekt på resten av kroppens organ, muskler och leder. Behandlingen stimulerar cirkulationen på flera nivåer och ökar därigenom kroppens förmåga att återvinna och upprätthålla balans, såväl kroppsligt som mentalt.

Pris

SEK 650 ,-

sallad lilla hälsopaketet

Hälsoanalys och coachning, lilla hälsopaketet

Passar dig som har en god inblick i din kropp och hälsa men ändå vill ha stöd vidare.

Tillsammans sätter vi upp rimliga mål och en hållbar plan för din optimala hälsa. 

Vi kan ta det digitalt eller fysiskt beroende på vad du önskar och blir bäst för dig.

Pris

SEK 1450,-

2 tillfällen:

1 uppstartssamtal på 80 minuter
1 coaching/uppföljningssamtal på 60 minuter
Ansikts- och tunganalys.

acai bowl mellanstora hälsopaketet

Hälsoanalys och coachning, mellanstora hälsopaketet

Passar dig som har en obalans i kroppen och har en bit kvar för att nå optimal hälsa.

Tillsammans sätter vi upp mål från gång till gång och en plan för att nå optimal hälsa och hållbara resultat. Coachningen kan ske digitalt eller fysiskt beroende på vad du vill och önskar.

Pris

SEK 2450,-

3 tillfällen:

1 uppstartssamtal på 80 minuter

2 coaching/uppföljningssamtal på 60 minuter

Ansikts- och tunganalys.

hälsotrallrik stora hälsopaketet

Hälsoanalys och coachning, stora hälsopaketet

Passar dig som har gått med obalans i kroppen under en längre tid och behöver stöd och en längre plan för att uppnå optimal hälsa. Tillsammans sätter vi upp rimliga mål från gång till gång och lägger upp en plan för att nå optimal hälsa med hållbara resultat.

Vi kan ta det digitalt eller fysiskt beroende på vad du önskar. 

Pris

SEK 3950,-

5 tillfällen:
1 uppstartssamtal på 80 min
4 uppföljningssamtal på 60 minuter/tillfälle
Ansikts- och tungdiagnostik

Boka tid
aromamassage

Aromamassage

Avslappnande massage för dig som vill ha en stunds avkoppling.

Jag kommer att använda den doft som just du dras till och önskar. Den som du väljer är den doft som du behöver just nu. Jag använder mig av Young Livings 100 procent naturliga, ekologiska eteriska oljor. Massagen tar ca 60 minuter. Varmt välkommen!

Pris

SEK 550:- 60 minuter

klassisk massage

Klassisk massage

Du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler.


Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller om ett muskulärt problem har uppstått. Massagen är en avslappnande och uppmjukande och förebyggande behandling och bidrar till ett allmänt välmående. Massagen tar ca 60 minuter. 

Pris

SEK 650:- 60 minuter

kanalisering

Kanalisering

Kanalisering och andlig vägledning för ditt högsta bästa.

Tips, råd gällande det du behöver, det du önskar få svar på samt vad du behöver fokusera på och vad som är viktigt för dig framåt i livet. Det kan handla om din livsuppgift, vägval i livet, hälsan, arbete, boende, relationer mm. Jag brukar först ge information om det som kommer till mig och sedan får du gärna ställa frågor om det du önskar få mer information och svar på. Kanaliseringen tar ca 60 minuter. Varmt välkommen!

Pris

SEK 500:- 60 minuter

solnedgång

Änglahealing

Healing har en balanserande och avslappnande effekt men är även stärkande. Det lugnar ner nervsystemet, ger välbefinnande och en bättre och sömn. Man får många positiva effekt av healing då den är avslappnande, balanserande och stärkandevid både fysiska och emotionella obalanser i kroppen. 

Pris

SEK 500 ,- 60 - 80 minuter

present rosa bakgrund blommor

Presentkort

Kan köpas för valfritt belopp

Jag är ansluten till Wellnet och Epassi gällande friskvård.
Det går även bra att betala via swish eller kontant.